Legestuen

Legestue på Sydthy Friskole:

Sydthy Friskole ligger midt i den skønneste natur med kun 500 m til fjorden. På skolen er der masser af udenomsplads med sandkasser, bålhytte, boldbane, gynger og sjove, finurlige hjemmegjorte huler. Skolegården har sit helt eget liv, og deles på bedste søskendevis af børnehaven Muslingen og Sydthy Friskole — her bliver der hoppet i hinkeruder, kørt på éthjulede cykler, spist madpakker, fortalt historier, holdt markedsdage og meget, meget mere. I dette hyggelige, trygge og energiske smørhul, har vi legestue hver mandag. En legestue hvor der er plads til forskelligheder, til nye ideer, til hygge og til fællesskab. En stressfri zone, med tid og rum til fordybelse i nye venskaber på tværs af aldre og tilhørsforhold. Lyder dette som noget for dig, er du meget velkommen til at bruge et par timer sammen med dit barn i vores legestue.

Aktiviteter:

Vi mødes hver mandag kl. 9, men man er også velkommen senere. Børnene plejer at lege lidt, inden vi spiser vores madpakker. Vi synger sammen og leger sanglege med rytme og dans i det omfang børnene kan være med. Leg i små grupper efter børnenes alder og interesse .Ofte er der en aktivitet knyttet til årstiden. Alle er velkommen til at komme med forslag. Forældre ved skolen oprettede i 2008 legestuen, som stadig fungerer med frivillig indsats fra skolens støttekreds/ veteranklub.

Hvor?

I gymnastiksalen på Sydthy Friskole.

Hvornår?

Mandage fra kl. 9.00 til kl. 11.30. Der er ingen tilmelding.

Pris?

Det koster ikke noget at bruge legestuen, dog skal I selv tage formiddagsmad og frokost med - så behøver vi ikke nogen tilmelding, og I kan komme og gå som det passer bedst.

Hvem kan bruge legestuen?

Legestuen er ikke kun for hjemmegående mødre eller mødre på barsel, men for alle interesserede med børn fra 0-6 år - gælder også bedsteforældre. Holder I en fridag fra arbejde, dagpleje eller børnehave og har lyst til, at der skal ske lidt andet, så besøg os i Legestuen. Dagplejemødre er også meget velkomne.

Husk:

• at medbringe tøj og støvler/sko efter vejret.
• hjemmesko og ekstra gamacher til at tage på i vinterhalvåret, det er koldt ved gulvet.
• at tage en madpakke med til formiddagsmad og frokost. Vi har kaffe, te og vand.
• du er med til at bestemme hvad der skal foregå i legestuen.

Kontakt

Legestuen ledes af en frivillig fra skolekredsen i samarbejde med en ansat fra skolens børnehave "Muslingen". Kontakt legestuen på Muslingens mobil: 23 47 73 35