Personale

Trine har været ansat som leder af Muslingen siden 2009. Hun varetager den daglig ledelse og har et fantastisk overblik og indsigt både i forhold til børn og personale. Hun er uddannet pædagog fra seminaret i Thisted 2002. Trine bor i Vilsund sammen med sin mand og deres 4 børn, hvoraf de 3 fortsat er elever på skolen. Hun er til aktiviteter og ture ud i det blå, som hun ynder at gøre både i fritiden med familien og sammen med muslingerne. En interesse som alle nyder godt af.

Jean-Luc har været ansat på skolen siden 2002. Han bor på Mors sammen med sin kone og har to voksne børn. Jean-Luc arbejder som pædagog i Muslingen. Han ligger vægt på natur og er altid klar til at gå en tur ud i det blå. At fortælle historier til børn er en naturlig del af ham selv, og han har forfattet utallige fortællinger til glæde for både voksne og børn.

Nina har været ansat på skolen siden 2005. Hun har en pædagogisk grunduddannelse og er ansat på deltid. Nina bor i Vestervig og har 3 udeboende børn, hvoraf de 2 har været elever på skolen. Nina vægter det kreative både I Muslingen og på hjemmefronten og står bag flere af børnenes kreationer.Hun er ligesom de øvrige Muslingemedarbejdere en vigtig skuespillerbrik i "Jean-forestillinger", og når hun går "on stage" er det til en Oskarværdig pris 🙂

Tinne har været ansat i Muslingen siden 2012. Hun er uddannet social og sundhedsassistent og har altid arbejdet med børn. Hun bor i Villerslev sammen med sin mand og deres 4 børn, hvoraf de to er plejebørn. Tinne er ansat på deltid, men med et fuldtids hjerte.

Heidi har været ansat i Muslingen siden 1.april 2017, men er allerede et meget kendt ansigt da hun dels har været vikar, men samtidig er fuldtidsfriskoleforælder for Kasper og Pernille,- sammen med Steffen :-). Familien bor lokalt i Thy og bag smilet gemmer sig derudover en pædagoguddannelse, erfaringer fra andre institutioner samt et hjerte der brænder for vores yngste 2 -årige. Heidi kan dog beskrives som en "All-around-pædagog". En kvindes alder taler man ikke om, men kan dog nævne, at hun er født blot få uger efter at Sydthy Friskole startede op, hvilket betyder....?

Per er uddannet pædagog og bosiddende i Hurup med kone og 2 børn. Per blev oprindelig ansat som musiklærer på skolen i 2014, da han kan trylle på en guitar. Men i 2015 fandt han vejen til Muslingen og SFO-børnenes hjerter. Og senest er han nu med i Indskolingen som støtte og kontaktlærer. Børnene og Per nyder udelivet og den nærvær der hører til på legepladsen de to formiddage han er på skolen.