Nyheder
Torsdag den 2/11: ”Åben skole”, Koncert & Indskrivning af nye elever fra 11.30 -17.
29. oktober 2017
0

I princippet er alle dage jo ”Åben skole” og indskrivningsdage her på Sydthy Friskole. Men ligesom mange andre skoler åbner dørene den 2/11, så har vi selvfølgelig også dørene åben her.

2/11 er samtidig hele Danmarks ”Spil dansk” dag, og traditionen ”utro”, så får vi besøg af 4 udlændinge, der spiller folkemusik den dag kl.12. Vi tænker, at man som besøgende eller kommende skolebarn eller Muslingebarn måske synes det ku være spændende. Det gir i hvert fald et retvisende billede af, hvad der også sker på skolen. Opfordrer gerne interesserede til at kigge forbi på skolen, eller lade sig indskrive. Vi har jo en STOR årgang der desværre vokser fra os til sommer ☹. Vel mødt!